Innostava, inspiroiva ja ymmärrettävä.

Joku on kutsunut puheenvuoroani myös viihdyttäväksi. Minua harvoin kuitenkaan kutsutaan paikalle viihdyttäjän ominaisuudessa, joten kirjoitin isolla tekstillä tuohon ylös ne termit, joita minulta usein miten toivotaan.

Osaan tehdäyrityskulttuurista, työelämästä ja tulevaisuuskyvykkäistä organisaatioista ymmärrettäviä ja johdettavia…

…niin johtajille, esihenkilöille kuin työntekijöille.

Puhun ihmisille, ihmisten kielellä, ihmisiä kiinnostavista teemoista. Minun ei tarvitse rakentaa asiantuntijuuttani enää lavalla, joten puhun helposti lähestyttävällä ja ymmärrettävällä kielellä, juuri sinun organisaatioosi ja yleisöösi sopivasti.

En myöskään pelkää illan viimeistä puhujapaikkaa tai kakkosaamun ensimmäistä.

Puhun kaikesta, ja etenkin siitä mistä ei puhuta.

Kirjoillani olen jo lunastanut asiantuntijastatukseni, joten minun ei enää tarvitse briljeerata asiantuntijuudellani stagella. Puheenvuoroni sopivatkin niin hallituksille, johtoryhmille, esihenkilökunnalle kuin koko henkilökunnalle.

Esiintymistapaani kutsutaan rennoksi, innostavaksi ja visuaaliseksi. Hauskahkon, nokkelahkon ja suorasukaisen esiintymistapani ansiosta olen myös kiitetty juontaja ja paneelikeskustelujen moderaattori.

Ohessa kolme keskeistä teemaa puheenvuoroilleni… arvaatko mitkä?

1. teema

Yrityskulttuuri on kuningas

Yrityskulttuurin suurin haaste on se, että se ymmärretään niin monella tavalla. Yrityskulttuuri on kuningas -kirjaani perustuva puheenvuoro antaa kuulijoille yhteisen ymmärryksen tästä monimutkaisesta, mutta lopulta niin yksinkertaisesta teemasta.

Tässä puheenvuorossa käsittelen mm. seuraavia teemoja:

  • Mitä tarkoittaa yrityskulttuuri?
  • Miksi yrityskulttuurilla on väliä?
  • Miten yrityskulttuuria johdetaan, eletään todeksi?
  • Mikä on minun roolini yrityskulttuurin rakentajana?
Panu_Elo
Sormipysty_Small

2. teema

Tulevaisuuskyvykäs organisaatio

Mitä jos sinunkin organisaatiosi työntekijät haluaisivat olla mukana mahdollistamassa organisaatiosi menestyksen? Siis oikeasti haluaisivat. Tästä on kyse kun puhutaan tulevaisuuskyvykkäistä organisaatioista.

Tässä puheenvuorossa käsittelen mm. seuraavia teemoja:

  • Mitä on tulevaisuuskyvykkyys?
  • Miksi minun organisaationi pitäisi olla kiinnostunut siitä?
  • Mitkä ovat tulevaisuuskyvykkään organisaation ominaispiirteet?
  • Miten tulevaisuuskyvykkyydestä tehdään osa organisaatiomme arkea?

3. teema

Työntekijäkokemus

Työntekijäkokemus määrittää organisaation kilpailukyvyn – Sitoutuneet ja hyvinvoivat työntekijät ovat organisaation tärkein voimavara, ja heidän kokemuksensa työpaikasta vaikuttaa suoraan asiakaskokemukseen ja yrityksen tulokseen.

Työntekijäkokemus ei ole pelkästään sitä, mitä työntekijöille luvataan, vaan ennen kaikkea sitä, mitä he kokevat joka päivä. Kun ihmiset kokevat työnsä merkitykselliseksi ja tulevat kohdelluiksi arvostavasti, he sitoutuvat ja tekevät parhaansa. Tämä ei ole pelkästään työtyytyväisyyskysymys – työntekijäkokemus näkyy suoraan asiakkaalle. On mahdotonta odottaa loistavaa asiakaskokemusta, jos työntekijöiden oma kokemus on keskinkertainen tai huono. Siksi organisaatioiden kannattaa panostaa työntekijäkokemukseen, sillä se ratkaisee lopulta, miten kilpailukykyisiä ne ovat markkinoilla.

Panu_Lies

Puhuttaisko rahasta?

Mikäs siinä.

Puheenvuorojeni ideaalikesto vaihtelee yleisön mukaan. Koko henkilökunnalle paras puheenvuoron kesto on 45 minuuttia – tunti. Esihenkilöt jaksavat kuunnella minua helposti 1,5 tuntia ja johtoryhmät jotain 15 minuutin ja kolmen tunnin väliltä.

Puheenvuorojeni hinnat vaihtelevat vastaavasti 3 800-5 000 euron välillä (alv. 0%). Noin tunnin peruspuheenvuoron saat tuolla 3 800 eurolla.

Oppilaitoksille puhun ilmaiseksi ja järjestöille sopimuksen mukaan alennetulla hinnalla.

Jos kaipaat puhujaa tilaisuuteesi, sparraajaa kulttuurihaasteeseesi, kuuntelijaa huoliisi tai ihan vain lounasseuraa ota yhteyttä matalalla kynnyksellä. Tapaan mielelläni uusia ihmisiä.

Ota yhteyttä

    Jotain muuta, kiitos.

    Haluan mukaan Lukupiiriin!