Kaksi kirjaani yrityskulttuurista

Intohimonani ovat voittavat yrityskulttuurit ja tulevaisuuskyvykkäät yritykset.

Varmistaakseni, että jokainen johtaja voi rakentaa voittavan yrityskulttuurin ja menestyvän yrityksen, olen kirjoittanut kaksi kirjaa, joissa avaan omaa näkemystäni siitä miten siinä onnistutaan.

Yrityskulttuuri on kuningas -kirja
Panun kirja on kattava teos yrityskulttuurista lähtien sen määrittelystä, perustellen merkityksen, strukturoiden kompleksisen asian käsiteltäväksi ja luonnollisesti antaen lukemattomasti käytännön ohjeita kulttuurin rakentamiseen. Kirjoitustyylin raikkaus ja lukemattomat käytännön esimerkit tekevät kirjasta miellyttävän ja innostavan kirjan lukea. Vahva suositus – sisältö antaa työkaluja niin johdolle kuin muillekin kulttuuriasioiden kanssa toimiville!

Tuomas Syrjänen, Futurice Oy

Kirja #1 Yrityskulttuuri on kuningas

Vuonna 2019 julkaistu, neljänteen painokseen ehtinyt suomalaisen bisneskirjallisuuden klassikkoteos. Kirja antaa kattavan ymmärryksen yrityskulttuurista ja sen johtamisesta.

Näin kirja on arvioitu Storytelin palvelussa.

Yrityskulttuuri on kuningas -kirjan arviointi Storytel -palvelussa.

Ja tätä mieltä siitä ovat Goodreadsin lukijat:

Tilaa Alman verkkokaupasta

Kuuntele Storytelissä
Lataa kirjan esipuhe

Palautetta yrityskulttuuri on kuningas -kirjasta

“Mieletön teos"


"Ihan mieletön teos, joka jokaisen johtamisen tai HR:n parissa työskentelevän tulisi lukea tai kuunnella."

Storytel -arvio
Headshot

“Tajunnanräjäyttävä lukukokemus”


“Yrityskulttuuri on kuningas oli itselleni tajunnanräjäyttävä lukukokemus. Odotan innolla, että pääsen lukemaan Panun uuden tulokkaan!”

Anu Peltola
Headshot

“Monipuolinen, laaja ja kiinnostavasti kirjoitettu.”


"Lukusuositus monipuoliselle, laajalle ja kiinnostavasti kirjoitetulle kirjalle. Uskon, että kirjasta on hyötyä monelle, joka miettii syntyjä syviä oman organisaationsa kulttuurista ja sen kehittämisestä!"

Pauli Forma, Varma
Headshot

“Kirja ei ole helppo, mutta (työ)elämä harvoin on.”


"Panu Luukka on kirjoittanut hel-vetin hyvän kirjan ihmiskeskeisestä yrityskulttuurista. Kirja ei ole helppo, mutta (työ)elämä harvoin on. "

Julius Manni, Vincit Oyj
Headshot

"Inspiraatio muutokseen ja reittiopas muutoksen aikana."


"Kirja toimii hyvänä inspiraationa ennen kulttuurimuutoksen ristiretkeä ja lohdullisena reittioppaana sen aikana. En keksi ketään, jonka ei kannattaisi tähän kirjaan tarttua."

Laura Tarkka,Scandic Hotels
Headshot

“Kulttuuriteko Panu Luukalta.”


“Yrityskulttuuri on sitä mitä tehdään, kun kukaan ei katso. Tämä ja lukematon määrä muita oivalluksia tulevaisuuden työelämästä hyvin kootussa paketissa. Innoittava kirja. Kulttuuriteko Panu Luukalta.”

Mikael Jungner, Kreab
Headshot

  Kirja #2 Tulevaisuuskyvykäs organisaatio

  Image Description
  Tulevaisuuskyvykäs organisaatio avaa silmät ja antaa keinot johtaa tavalla, jolla menestyy nyt ja tulevaisuudessa. Panun ääni, hänelle ominainen itseironia ja esimerkit niin omasta parisuhteesta kuin useista asiakasorganisaatioista muuntavat teoriat ihmisten kielelle. Toteutettavan kokoisiksi.

  Susanna Paloheimo, ajattelija/tekijä

  Tulevaisuuskyvykkyys varmistaa organisaatiosi menestyksen myös tulevaisuudessa. Toinen kirjani tarjoaa ymmärrystä sille mitä tulevaisuuskyvykkyys on ja miten rakentaa tulevaisuuskyvykäs organisaatio. Kirja on julkaistu helmikuussa 2024.

  Näin Storytel-palvelussa odotetaan kirjani julkaisua:

  Storytel-palvelun odotetuimmat uutuudet -sivuilla, ykkösenä on Tulevaisuuskyvykäs organistaatio -kirjani.

  Ja näin kirjani on arvioitu Goodreads -sivustolla:

  Goodreads -sivuston lukijoiden arvio Tulevaisuuskyvykäs organisaatio -kirjastani.

  Koodilla: TULEVAETU saat 20 prosentin alennuksen kirjastani Alman verkkokaupasta.

  Tilaa Alman verkkokaupasta

  Tulossa Storyteliin 29.8.
  Lataa kirjan esipuhe

  Palautetta Tulevaisuuskyvykäs organisaatio -kirjasta

  “Klassikkoainesta"


  "Kirjassa, kuten Panun edellisessä "Yrityskulttuuri on kuningas" on klassikon aineksia. Klassikko on siis jotain, joka on ajasta riippumaton, kestävään ajatteluun paneutuva esitys. Useimmat "bisneskirjat" ovat niin ajassa kiinni, että ne ovat seuraavana vuonna alelaarissa, klassikot eivät ole."

  Mika Aittamäki, Töölön Vire
  Headshot

  “Tämä kirja ei vanhene.”


  “Panu Luukkan Tulevaisuuskyvykäs organisaatio on pohjimmiltaan kirja, joka kertoo ihmisten johtamisesta ihmisinä ja miten se johtaa siihen, että käytössä on Panun sanoin "helvetinmoinen työkalu" l. yrityskulttuuri, jossa samaan aikaan sekä välitetään että vaaditaan. Koska ihmiset pysyvät ihmisinä, niin väitän että tämä kirja ei vanhene, vaikka maailma ympärillämme muuttuu.”

  Jere Rinne, Republic
  Headshot

  “Vahva lukusuositus.”


  "Panu ei juokse ismien perässä vaan kertoo yksinkertaisesti ja hauskasti asiat, jotka kaikkien työelämässä viihtyvien olisi hyvä ymmärtää. Vahva suositus Panun uutukaiselle! 💪"

  Tino Välimäki, Lyyti
  Headshot

  “Kuulostaa Panulta. Mikä on osalle meistä positiivinen asia.”


  "Panulla on laaja lukeneisuus, kokemus ja vankasti perusteltua näkemystä pitkältä ajalta sekä lisäksi alastonta uskallusta tuoda se esille varmuudella, joka tarttuu. Tulevaisuuskyvykkäässä organisaatiossa on useita kirkastavia havaintoja. Panun kertojanääni on selkeä ja tunnistettava. "

  Jouni Varpelaide, Wanha Satama
  Headshot

   Haluatko antaa palautetta kirjoistani? 

   Kirjailija(kin) elää palautteesta. Jos olet lukenut jommankumman tai parhaassa tapauksessa molemmat kirjoistani, toivon, että lähetät minulle palautetta ja/tai arvioit ne Goodreads-palvelussa, Storytelissä, Nextoryssä tai vaikkapa omassa blogissasi.

   Positiivinen palaute antaa kirjailijalle voimaa markkinoida kirjaa tai jopa antaa sen tarvittavan tönäisyn uuden kirjan kirjoittamiseen. Rakentava palaute vastaavasti auttaa kirjailijaa tulemaan paremmaksi. Kaikki palaute on arvokasta ja toivottua.