Luetko? Haluatko lukea paremmin? Tule mukaan yritysjohtajien Lukupiiriin!

Kirja on aivan liian tärkeä asia nautittavaksi yksin.

Tästä syystä olen perustanut yritysjohdolle suunnatun, johtamiskirjallisuuteen erikoistuneen lukupiirin.

Perustin vuonna 2013 yritysjohtajien lukupiirin. Kimmokkeen tähän antoi positiivinen palaute, jonka sain asiakkailtani, joille vein hyväksi havaitsemiani johtamiskirjoja. Pelkkä kirjojen lahjoittaminen ei ollut se juttu, joka sai heidät liekkeihin, vaan vaatimus ja tilivelvollistaminen annettujen kirjojen lukemiseen.

Palautteesta innostuneen päätin "monistaa" toimintani ja perustin lukupiirin. Nyt käynnissä on lukupiirin 11. lukukausi. Lukupiirin idea on yksinkertainen. Luemme annetussa ajassa saman kirjan ja kokoonnumme keskustelemaan siitä, sen herättämistä ajatuksista ja aika usein myös muista ajankohtaisista aiheista työhön, liiketoimintaan ja johtamiseen liittyen.

Lukupiirin taika on sen jäsenissä. Lukupiiriini tullaan ja siellä toimitaan avoimesti ja vahvan luottamuksen hengessä. Siksi valitsen lukupiirini jäsenet huolella. En kuitenkaan rakenna lukupiireistä uutta saunaseuraa, jonne pääsevät vain nykyisten jäsenten tutut ja ystävät. Suosittelusta on toki apua, mutta uudet ja tuttujen piirien ulkopuolelta tulevat jäsenet ovat aina arvokas lisä. Lukupiiriryhmä rakentaa erinomaisen sparraus- ja tukiverkoston, usein niin yksinäisille johtajille.

Kovan kysynnän vuoksi perustin syksyllä 2024 alkuperäisen lukupiirin rinnalle uuden lukupiirin. Nyt lukupiireissäni kirjoja lukee 50 yritysjohtajaa.

Yritysjohtajien Lukupiiri mediassa

Image Description

Lukupiirin perusspeksit:

  • 8 tapaamista lukuvuodessa
  • Panu valitsee kirjat, kaikki kirjat liittyvät johtamiseen
  • Tapaamiset arki-iltoina klo 17.30 alkaen
  • Tapaamiset livenä, ei hybridiä
  • Ryhmässä jäseniä 20-30
  • Ensimmäisen ryhmän lukuvuosi alkaa tammikuussa, toisen elokuussa.
  • lukuvuoden hinta 2 400 € (alv. 0%)

"Hae" paikkaa lukupiirissä

Jos lukupiirini kiinnostaa, voit ilmoittautua "jonoon". Kerro minulle viestissäsi mikä on suhteesi kirjoihin ja lukemiseen. Kerro myös lempijohtamiskirjasi ja miksi pidit juuri siitä. Täytän lukupiirit aina ennen lukuvuoden alkua, en kesken lukuvuotta.

Hae paikkaa lukupiirissä